Skip to content

Een schitterend vooruitzicht op seizoen 2016

Gelijk na de kerstvakantie zijn de honkbalspelers van The Miracles weer vol enthousiasme gaan trainen in de zaal. En niet voor niets! Er zijn serieuze vooruitgangen geboekt! Het gooien, vangen, fielden en het slaan gaat steeds beter. Mochten de spelers voorheen niet zo goed weten wat te doen met een hard aangespeelde bal weten ze daar nu wel raad mee. Ze vallen die bal aan!

Op zaterdag 20 februari werd het eerste toernooi al gespeeld. In Soest kwamen zes teams bij elkaar voor een sportieve honkbaldag. Het was een ontzettend gezellige dag met veel lachende gezichten. Daarbij complimenten voor de Knickerbockers die deze dag geweldig hadden georganiseerd. The Miracles toonde gelijk hun aangeleerde vaardigheden en liet zowel aanvallend als verdedigend top spel zien. Heel goed gedaan!

Afgelopen woensdag was alweer de laatste zaaltraining. Deze hebben zij afgesloten met een groot tikspel. Super leuk natuurlijk! Vanaf woensdag 30 maart van 18.00-19.00 uur trainen The Miracles weer buiten op het veldje achter de kantine. Naast heel veel plezier beleven zullen zij zich gaan voorbereiden op (in elk geval) een viertal toernooien.

Supporters zijn altijd welkom!!! ‘The Miracles’ spelen in principe de volgende toernooien:

  1. Op 10 april van 12.00 uur tot 16.30 uur bij Only Friends in Amsterdam
  2. Op 5 mei 2016,  Nationale G-honkbaldag bij Knickerbockers in Soest
  3. Op 16 mei 2016 van 11.00 tot 15.30 uur, G-honkbaldag bij Jeka in Breda
  4. Op 3 september 2016 bij Storks in Den Haag

Nog niet alle informatie is bekend. Als je wil komen kijken informeer dan van tevoren even bij de spelers, Eveline van Hassel, Katy van Ree of Marieke van Dijken (g.honkbal@redcaps.nl) naar de laatste stand van zaken.

Tijn, Giel, Duncan, Noah, Tom, Brett, Simone, Mick, Bas en Babette heel veel succes aankomend seizoen!! Wij hebben er weer zin in!

Sportieve groet,

Katy, Eveline en Marieke