Skip to content

Kleding passen seizoen 2019

Na uitvoerig overleg en veel onderzoek hebben we besloten om de kleding voor het komende seizoen te bestellen bij SSK.

De kledinglijn blijft hetzelfde en ook de prijzen blijven nagenoeg gelijk. Een voordeel is dat SSK mooie kwaliteit levert, een eigen atelier heeft waardoor zij aangeven dat de kleding binnen 30 werkdagen geleverd zal worden. En ook de rode hoodies kunnen door hen worden geleverd. Bij de broeken kun je kiezen uit 3 kwaliteiten, zodat er voor elk budget een keuze is. Voor de dames-softbal is er gekozen voor een short in 2 kleuren of een kuitbroek met rode bies. Er is ruime keuze uit ondershirts en ook mooie rode kousen.

Voor de beeball heb ik nog shirtjes op voorraad, dus die kunnen op 8 december gelijk worden meegenomen.

Zie ook hun website: Link naar Site SSK

Natuurlijk organiseren we voor alle leden een pas-moment. Wederom in de warme pashokjes van Joni IJdo bij Shoeby Leusden.

Clubkleding passen en bestellen voor The Red Caps:

Wanneer: zaterdag 8 december 2018
Waar: Shoeby Leusden op t Erf in winkelcentrum de Hamershof
Tijd: tussen 9.30 en 12.00 uur.

Heb je vragen of opmerkingen. Laat het me dan weten.
Vriendelijke groeten,
Carla van den Bunt
Mail: kleding@redcaps.nl
Tel: 06-30023537

P.S. GEZOCHT:

Is er binnen onze vereniging iemand de een 2e hands markt voor kleding/materialen op zou willen zetten? Je kunt denken aan een soort marktplaats via facebook. Of misschien zijn er nog betere ideeën? Wij merken dat er vooral bij de jeugd behoefte is om gebruikte kleding/materiaal door te kunnen geven aan nieuwe of jongere spelers. Het zou mooi zijn als iemand dit wil gaan oppakken. Heb je interesse? Ik hoor het graag!