Skip to content

Sponsoring pupillenteam “The Red Caps” door 8-5 Software.

Vandaag 13 juni krijgen de pupillen van de honk- en softbalvereniging “The Red Caps” een trainingsshirt met reclame van 8-5 Software uit Amersfoort.

Dirk van der Werf is één van de eigenaren van 8-5 Software. In zijn jeugd  heeft hij actief de honkbalsport beoefend. Hij kwam in contact met Ernst van Holy die de begeleider is van het pupillenteam van “The Red Caps”. Deze wist hem te interesseren zijn team te steunen.

Dirk van der Werf en zijn zakenpartner Maarten Harmanny,werden enthousiast en samen bedachten ze dat het leuk zou zijn als het team trainingsshirts zou krijgen. De 'teamleiding' van het TRC pupillen is dan ook zeer in zijn nopjes met de nieuwe trainingsshirts; "De jongens in dit team honkballen al enige jaren samen”, nu hebben we niet alleen bij de wedstrijden uniformiteit in de kleding maar ook bij de trainingen.

8-5 Software ontwikkelt software voor diverse branches. Zo hebben ze software voor  restaurants, consultancy-bedrijven, bewindvoerders en reperateurs van electronica en witgoed. Het bedrijf vindt het superleuk om hun naam te zien op de shirts van dit pupillenteam. Ze hopen dan ook regelmatig bij een wedstrijd aanwezig te kunnen zijn.