Skip to content

Sponsorkliks

Beste Redcappers,

Er is weer een overzicht van de aankopen die via The Red Caps site binnen zijn gekomen via www.redcaps.nl en de button op de site van Sponsorkliks.

Jullie kunnen het zelf bekijken op de volgende link Sponsorkliks The Red Caps

We zien absoluut een toename, maar denken dat het nog beter kan. En eerlijk, ik bestel ook wel eens wat, maar denk later, oeps had ik moeten doen via de site www.redcaps.nl button Sponsorkliks.

De meeste mensen boeken in deze periode hun vakantie of vliegreis of kopen cadeautjes voor Valentijnsdag.

Hoop dat deze reminder jullie doet besluiten om via ww.redcaps.nl jullie vakantie of dan wel cadeautjes te kopen. Ook veel meer andere zaken. En het is niet zo dat er bijvoorbeeld in de rubriek vakantie, als je daar op zoekt, er maar website naar voren komt, maar wel 35!! Dus de keuze is reuze en er is zelfs een module om de prijzen te vergelijken.
Ook zakelijk hebben we eens wat nodig en dat kan ook via www.redcaps.nl We hebben toch allemaal hetzelfde doel en dat is dat The Red Caps er beter van worden, dus de club, wij en onze kids.
Alles helpt en nogmaals het kost de koper niets en jullie bestellen en betalen gewoon de prijs op de desbetreffende website, maar The Red Caps ontvangt daar een commissie voor.

En The Red Caps kan nog wel wat dingen gebruiken.

Bedankt voor het steunen van The Red Caps en op naar het nieuwe seizoen en om er maar eens een cliché in te gooien, "tis niet dat het moet, maar omdat het kan". 

Met sportieve groeten,

Iwan van Eenbergen
Prutser bij softbal heren 1